Foredrag og Debat - LOF Skive

LOF Skive

Viden i bevægelse

Hellere DØ AF GRIN end ligegyldighed.

...

Om det grå gulds valg af gyldne øjeblikke, der får guldet til at skinne, og skaber en ny guldalder, frem for trivialitet, ensomhed, alenehed og rigtighed. Et spændende og meget morsomt foredrag, der giver stof til eftertanke midt i en regnbyge af latter, og så får man noget med hjem, som man kan bruge. Allerede dagen efter foredraget kan man være i gang med at komme videre mod egne nye mål. Foredraget er for alle aldre, men de der har børn eller børne- børn bliver positivt ramt som altid, når Gunnar Ørskov holder foredrag, hvor der tales om arbejdsliv, om samliv, om alene liv og et liv som efter- lønner. Foredraget handler om at springe ud i guldalderen, masser af liv, oplevelser, kaos, mindreværd, overraskelser, eksem, usikkerhed, spændinger, stive led, bagklog- skab, erfaring, kærlighed i flere niveauer, indre skønhed og varme, hvis man tør vælge det rig.

Lidt om George Ørskov

- HUSK at blive ældre er bedre end alternativet, der- for skal vi vælge livet, nu vi har det. Foredraget handler også om de mange roller: At blive et par, forældre, svigerforældre, bedsteforældre, bed- ste forældres forældre, bedsternes eget bedste liv, bedst på jobbet, bedst til det liv, vi nu har valgt.

Debatskabende arrangement hvor der er mulighed for at stille spørgsmål til sidst i foredraget.

OBS.....OBS.... PRISEN er NEDSAT med kr. 50,- indtil 31.januar 2018 herefter er prisen kr. 170,-

Praktisk information

PRESSEN SKRIVER: Georg Ørskov er en gudsbenådet historiefortæller, han fører os ind i vores eget univers, og vi ser det vi gør, vi føler os udstillet, vi føler os kede af det - afsløret, medens vi til tider hyler af grin. Godt at mærke at andre har det som en selv. Vi får energi og anvisninger om, hvordan vi kan ændre, det ender godt. Man er fortumlet af latter, tårer og en indre stilhed, når man går hjem. Weekendavisen

  • Nummer 18803 - Hellere DØ AF GRIN end ligegyldighed.
  • Start 11.04.18 kl. 19:00-21:00
  • Underviser(e) Georg Ørskov
  • Adresse Skive området, LOKALE offentliggøres snarest muligt, (kort)
    ET STED i Skive
  • Lektioner 1,00
  • Priser
    Almen   DKK 120,00
Dato Tid Sted Underviser(e) Kort
11.04.2018 19:00-21:00 Skive området Kort

Underviser

Georg Ørskov
Foredragsholder